Éxito en Vilanova del Vallès



El passat Dissabte 18 de Juny de 2011, tal i com vàrem anunciar, vàrem organitzar, desde Aikido Vilanova del Vallès, un curs de JO "bastó tradicional" que va anar a càrreg del mestre Lluís Núñez, 4 dan Aikikai Japó del DOJO SATORI que va portar molts alumnes veterans i SEMPAIS, tots companys, i va ensenyar-nos una petita porció del coneixement del JO

La passada jornada del dissabte dia 18 de 2011, fou un gran moment de goig al veure l´èxit s´assistència de mestres i alumnes d´altres dojos,amb més de 40 persones, com el Dojo LLENAS, a càrreg de Pau Salla,Aikido VILASSAR, a càrreg de Jordi Gilabert Aikido KIHON grans sempais tots ells,l´Òscar, en Jose Antonio, en David Caballero i tots els que m´he deixat!

Cal destacar la presència del mestre KIKO MASAFRETS 6è dan que també va il·lustrar-nos amb una classe

Aquestes trobades, són grans experiències, moments de goig per tots, on intercanviar coneixements i passar una estona saludable i enriquidora.

Vàrem contar amb la presència del Regidor d´esports de Vilanova del Vallès, En Sergi Ruiz, que va acudir a l’acte com a convidat, fet que desde aquí volem agrair.

El fet d’organitzar un curs com aquest, ens ajuda a que la gent hi vegi Vilanova del Vallès com un lloc on també es pot practicar AIKIDO, sense la necessitat de deplaçar-se a grans urbes com Barcelona, etc, alhora que acosta aquest meravellós Art Marcial a tots els vilanovins.

També, aquesta trobada, fou un punt d´inci que podria anomenar-se quasi una INAUGURACIÓ del DOJO de Vilanova del Vallès, ja que vàrem contar amb moltes persones practicants de AIKIDO de tot arreu.



LINKS FOTOS:

Com que vàrem assistir moltes persones, aqui us deixem els links on poden veure´s totes les fotografíes gràcies a JUAN JOSE GONZALEZ, que ja ens ha fotografiat en moltes ocasions. Aquesta vegada n´hi han més de 400 fotos! Gràcies també per la teva col.laboració!

https://picasaweb.google.com/rediglez/AikidoVilanovaDelValles?feat=directlink

A tots plegats

Domo arigato gozaimashita!


Joaquim Suárez

No hay comentarios:

Publicar un comentario